Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

Vrachtwagen springkussen

Huur een vrachtwagen springkasteel

Huur een vrachtwagen springkussen voor in de tuin of op de oprit. Past vrijwel altijd door zijn compacte afmetingen. Vrachtwagen springkussen huren doe je in Hulst bij MC-Productions verhuur. Wij verhuren meerdere springkussens, springkastelen in de regio. Tegen scherpe lage tarieven zijn wij vaak de goedkoopste in de buurt. Alle springkussens worden altijd op locatie geleverd en weer opgehaald. Je hoeft dus zelf niks te doen. Dit vrachtwagen springkasteel is ideaal voor een kinderfeestje of bruiloft. Dit brandweerauto springkussen huren voor je feestje? Neem contact met ons op!

Laat een recensie achter op Google

Lees natuurlijk ook de ervaringen (altijd positief) op Google en Facebook. Wij denken graag met je mee over het huren van een klein springkussen. Wij bieden ook een leuk prinsessen springkussen aan of denk eens aan een leuk jungle springkussen. Huur goedkoop een leuk springkussen voor de kids voor urenlang springplezier!

Vrachtwagen springkussen huren?

Wil je een stoer opvallend springkussen op je feest neerleggen? Dan moet je zeker dit vrachtwagen springkussen huren! Dit opvallende springkussen heeft een glijbaan en is overdekt. Wij leggen het op locatie neer en komen het ook weer halen.

Dit brandweer springkasteel is een topper in ons aanbod. Vanwege de opvallende kleuren en het stoere uiterlijk trekt het enorm de aandacht! Kinderen stoppen niet met springen en dat is geweldig om te zien! De glijbaan aan de voorkant maakt het helemaal af.

4 x 5 meter

6 – 8 kinderen

Overdekt

Wil je dit springkussen huren voor je feestje? Klik dan op de productpagina (klik hier). Wens je meer informatie te ontvangen of wil je zeker weten of het wel bij je in de tuin past? Neem dan contact op via het contactformulier.

Vrachtwagen springkussen te huur

Back to Top
Product has been added to your cart