Prijs opgave lijst

Bel ons: 06 124 733 52

Gratis annuleren bij slecht weer! 🌦️

Springkussen huren

Springkussen huren

Het aanbod

Volg je ons?

Springkussen huren voor leuke prijzen!

Bij MC-Productions huur je een leuk springkussen voor diverse gelegenheden. Voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, buurtfeest of schoolfeest is een leuk springkussen altijd een eye-catcher en leuke activiteit voor kinderen. Onze springkussens zijn overdekt en sommige hebben een glijbaan. Tevens zijn wij in het bezit van een certificaat per springkussen en worden deze goed onderhouden en gekeurd!

Met of zonder glijbaan..

Niet alleen een opvallend thema trekt de aandacht, maar een glijbaan zorgt voor een leuke toevoeging aan het springkussen. De opvallende prints in kleuren geel/groen of rood/blauw geeft kleur aan je feest! Stekker erin en blazen maar!
Het huren van een springkussen gaat eenvoudig door een mailtje of berichtje te sturen via de contact pagina. Wij controleren de beschikbaarheid en maken geheel vrijblijvend afspraak in de agenda.

Geen borg, wel garantie..

Voor het huren van een springkussen hanteren wij geen borg of aanbetaling. Wel vragen wij om de betaling te voldoen bij aflevering van het springkussen op locatie. Indien het slecht weer wordt, kan je altijd gratis annuleren.

Springkussen huren met leuke thema's voor verjaardag, kinderfeestje of schoolfeest.