Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

Springkussen verhuur

Springen maar!

Wij hebben leuke springkussens voor je met leuke thema’s!

Huur voor een scherpe prijs per dag en gratis levering mogelijk!

Gratis annuleren..

Verplaats je het feestje of gaat het niet door wegens slecht weer? Dan ontvangen wij graag tijdig een berichtje. Het kost niks 🙂

Geen borg..

Bij ons betaal je geen borg zodra je een springkussen huurt.
Graag zien wij de betaling voldaan bij afleveren van het product. Wil je achteraf een factuur en dan pas betalen? Dat kan ook!

Springkussen verhuur, Huur een springkussen. Springkasteel huren

Springkussen verhuur in Hulst, Terneuzen en Waasland. Uniek prinsessen springkussen, springkasteel te huur. Maar ook een brandweer met glijbaan te huur. Leuk voor de kids voor urenlang springplezier op deze luchtkussens. Springkussen huren in de regio doe je bij MC-Productions Verhuur. Wij verhuren springkastelen voor jong en oud. Maak een salto of spring een gat in de lucht op deze leuke springkussens. Huur bijvoorbeeld het compacte springkussen jungle dat vrijwel altijd in de tuin past!

Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Dan helpen wij je graag met een leuk springkussen naar wens. Neem vrijblijvend contact met ons op en je zit nergens aan vast. Tevens rekenen wij geen borg en annuleren is geheel gratis! (Graag een berichtje doen wanneer het feestje niet meer doorgaat).

Naast springkussens verhuren wij ook interactieve spellen en games. Dit is nieuw in ons aanbod sinds 2022 en geeft een onvergetelijke speel ervaring voor de kids. 

Laat een leuke recensie achter op Google of bekijk de reeds geplaatste recensies van klanten. Wil je ook een positieve recensie achterlaten voor ons?

Back to Top
Product has been added to your cart