Zoeken

Gratis annuleren

Geen borg

Altijd overdekt

Contact opnemen?

MC-Productions
Stanleystraat 95
4562 AV Hulst

info@mc-productions.nl
TEL: 06 124 733 52

De leukste springkussens in Clinge

Een verjaardag organiseren of communie? Wij hebben leuke springkussens te huur voor jouw feestje! Vanaf €60 euro huur je al een springkussen inclusief levering en ophaal in Clinge. Wij zijn gevestigd in Hulst en actief in heel Zeeuws-Vlaanderen, waaronder Hulst, Nieuw-Namen, Graauw en dus ook Clinge. Al onze springkussens worden goed onderhouden en zijn gekeurd volgens de norm. Wij zijn in het bezit van een certificaat en de materialen zijn in orde.

Springkussen Brandweer

Waan je een echte brandweerman op dit kleurrijke springkussen.
Geen vlammenzee is te heet voor de echte springer!
Een leuke extra is de glijbaan aan de voorkant van het springkussen.

Heb je binnenkort iets te vieren of organiseer je een leuk buurtfeest?
Wij hebben leuke springkussens in de verhuur. Zo hebben we het jungle springkussen dat erg compact is en vrijwel in iedere tuin te plaatsen is. Wil je iets groters met glijbaan? Dan is het springkussen brandweer echt iets voor jou! Dit springkussen is rood met blauw en heeft een leuke glijbaan aan de voorkant.
Sinds kort hebben wij een leuk springkussen toegevoegd aan ons assortiment. Dit springkussen is geheel op maat gemaakt en wij zijn de enige in Nederland die beschikken over dit bijzondere exemplaar. Uiteraard is dit springkussen gekeurd en voldoet aan alle richtlijnen. Het springkussen prinses is DE eye catcher voor een communiefeest of verjaardagsfeestje. Met een, niet al te hoge, glijbaan aan de voorkant geven wij 100% speelgarantie!

Springkussen Prinses

Dit opvallende springkussen is speciaal ontworpen voor ons en uniek in Nederland en Belgie. Het kleurgebruik paars en roze maakt dit kussen erg opvallend. De binnenkant heeft een leuke print met een echt kasteel.
Als kers op de taart heeft dit springkasteel een (niet al te hoge) glijbaan die aan de voorkant stopt. Veilig en betrouwbaar!

Het reserveren van een springkussen gaat eenvoudig via deze website. Kijk op de pagina “verhuur” voor het complete aanbod en vul je lijstje met de gewenste producten. Maak vervolgens je reservering compleet door een datum en tijdstip te selecteren.
Na ontvangst van je aanvraag nemen wij altijd nog even contact met je op. Je zit nog nergens aan vast!

Springkussen Jungle

Dit opvallende springkussen is een echte blikvanger op ieder feest. Of het nu gaat om een kinderfeest of verjaardag. Kinderen genieten op dit compacte kussen. Doordat het springkussen overdekt is, is het prima te gebruiken bij wisselvallig weer.
Back to Top
Product has been added to your cart