MC-Productions Springkussens, Licht & Geluid

Springkasteel Vrasene

Wil je kinderen op en top vermaken met een springkasteel in Vrasene? Bijvoorbeeld tijdens een kinderfeest, communie, verjaardag of tijdens een groot evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een leuk assortiment aan springkasatelen die in Vrasene geleverd kunnen worden, maak je jouw feest of evenement voor kinderen onvergetelijk.

Meer weten over de opties of de kosten van het huren van een springkussen in Vrasene?
Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig huren, geen borg en gratis annuleren!

Kinderen een onvergetelijke dag geven op je evenement of kleinschaliger feestje?
Dan werkt een prachtig springkussen hier dus zeker aan mee!

De luchtkussens die wij aanbieden zijn overdekt en sommige hebben een glijbaan.
Per product staat een omschrijving en het aantal gebruikers waarvoor het geschikt is.

Vul je lijstje aan met een geluidsbox of discolamp om je feest nog completer te maken!

All-in service

Wanneer je een springkussen voor een bepaalde datum of periode in Vrasene huurt nemen wij alles voor je mee. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

– Springkussen
– Onderzeil
– Blower
– Verankeringsmateriaal
– Stroomkabel (max 35 meter)

* levering en ophaal op locatie is altijd ingebregepen

Zo houden wij het reserveren en afspreken simpel en duidelijk.
Contact opnemen kan via email, telefoon of whatsapp.
Vooraf maken we een afspraak en reserveren we de gewenste huurperiode in de agenda. Een reservering is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast! Ook vragen wij geen borg bij het huren van een springkasteel. Geen lastige contracten of kleine lettertjes.

Een gehuurd springkussen wordt altijd door ons geleverd en opgehaald op locatie. Zelf ophalen van een springkussen is helaas niet mogelijk. Dit omdat wij graag de controle uitvoeren op een correcte plaatsing en veiligheid voor de kinderen.
Springkasteel Vrasene en omgeving voor de leukste springkastelen in de buurt!

De springkastelen

Onze voordelen

Social media..

Springkasteel huren Vrasene verhuur. Huur goedkoop een springkasteel

Huur en leuk mooi springkasteel in Vrasene voor goedkope tarieven en gratis levering. Ook levering in Sint Niklaas en Melsele mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over verschillende springkastelen. De leukste springkastelen met of zonder glijbaan huur je bij MC-Productions Verhuur in Hulst. Met meer dan 17 jaar ervaring in de entertainmentbranche helpen wij je graag! Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest of communie. Een leuk springkussen of interactief tafelspel mag natuurlijk niet ontbreken. Interactieve spellen zijn nieuw in het assortiment en erg leuk om te gebruiken tijdens een feest of evenement. Interactieve game IPS spellen zijn te huur in Vrasene.
Wij zijn actief door heel Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen in Belgie. Met een leuk aanbod compacte springkussens leg je al een springkussen in de tuin vanaf 60 euro. Met gratis levering binnen de Gemeente Hulst hebben wij vast wel een leuk passend voorstel voor jou! Aarzel niet om contact met ons op te nemen want wij helpen je uiteraard graag met de zoektocht naar een leuke attractie voor de kids. 

Springkasteel huren, Springkussen Huren Vrasene, Springkasteel verhuur Vrasene, Springkussen verhuur Vrasene, springkussenverhuur Vrasene, Springkastelen huur Vrasene

Al onze springkussens zijn gekeurd en voldoen aan de Europese richtlijnen. Uiteraard is toezicht bij het gebruik van een luchtkussen verplicht en het gebruik van een springkasteel geheel op eigen risico. Bezorg de kinderen een fantastische dag en huur een luchtkussen voor een dag voor springplezier. Volg ons op Facebook en Instagram voor d actuele gebeurtenissen en blijf op de hoogte van leuke acties!
Huur jij ook een leuk springkussen in Vrasene en omstreken voor een scherpe prijs? Bekijk het volledige aanbod hier op de website of bel / mail ons op de bekende nummers. Wij reageren altijd binnen 48 uur en maken jouw reservering graag compleet. Je zit overigens nergens aan vast want reserveren van een springkussen is geheel gratis. Wij hanteren geen borg of annuleringskosten en geven zelfs mooi-weer garantie. Dat wil zeggen wanneer het slecht weer is, wij altijd contact met je opnemen of de verhuur nog door kan gaan. Het plaatsvinden van een leuk feest staat bij ons centraal en denken altijd met je mee. De springkussens zijn schoon en netjes verzorgd en zullen altijd gecontroleerd worden na opbouw. De springkussens worden altijd verhuurd inclusief onderzeil, stroomkabels en verankering. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want wij doen al het werk voor je. En dat is erg fijn! 

0