Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

Springkasteel Melsele

Huur en leuk mooi springkasteel in Melsele voor goedkope tarieven en gratis levering. Ook levering in Kemzeke en Temse mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over verschillende springkastelen. De leukste springkastelen met of zonder glijbaan huur je bij MC-Productions Verhuur in Hulst. Met meer dan 17 jaar ervaring in de entertainmentbranche helpen wij je graag! Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest of communie. Een leuk springkussen of interactief tafelspel mag natuurlijk niet ontbreken. Interactieve spellen zijn nieuw in het assortiment en erg leuk om te gebruiken tijdens een feest of evenement. Interactieve game IPS spellen zijn te huur in Melsele.
Wij zijn actief door heel Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen in Belgie. Met een leuk aanbod compacte springkussens leg je al een springkussen in de tuin vanaf 60 euro. Met gratis levering binnen de Gemeente Hulst hebben wij vast wel een leuk passend voorstel voor jou! Aarzel niet om contact met ons op te nemen want wij helpen je uiteraard graag met de zoektocht naar een leuke attractie voor de kids. 

Springkasteel huren

Al onze springkastelen zijn gekeurd en voldoen aan de Europese richtlijnen. Uiteraard is toezicht bij het gebruik van een luchtkussen verplicht en het gebruik van een springkasteel geheel op eigen risico. Bezorg de kinderen een fantastische dag en huur een luchtkussen voor een dag voor springplezier. Volg ons op Facebook en Instagram voor d actuele gebeurtenissen en blijf op de hoogte van leuke acties!
Huur jij ook een leuk springkasteel in Melsele en omstreken voor een scherpe prijs? Bekijk het volledige aanbod hier op de website of bel / mail ons op de bekende nummers. Wij reageren altijd binnen 48 uur en maken jouw reservering graag compleet. Je zit overigens nergens aan vast want reserveren van een springkasteel is geheel gratis. Wij hanteren geen borg of annuleringskosten en geven zelfs mooi-weer garantie. Dat wil zeggen wanneer het slecht weer is, wij altijd contact met je opnemen of de verhuur nog door kan gaan. Het plaatsvinden van een leuk feest staat bij ons centraal en denken altijd met je mee. De springkussens zijn schoon en netjes verzorgd en zullen altijd gecontroleerd worden na opbouw. De springkussens worden altijd verhuurd inclusief onderzeil, stroomkabels en verankering. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want wij doen al het werk voor je. En dat is erg fijn! 

Springkasteel Melsele

De springkussens met glijbaan zijn erg in trek en bieden een nog leukere speel ervaring. Tevens zijn de springkastelen overdekt en geeft een bescherming voor felle zon of kleine regenbuien. Zo blijft het spelen leuk voor iedereen. De kussens hebben leuke opvallende printen en kleuren en hebben verschillende thema’s. Of je nu gaat voor een prinsessen springkussen of brandweer springkussen. Het kan allemaal! Huur op tijd je springkasteel bij MC-Productions in Hulst en voorkom teleurstellingen. Vastleggen kost niks en wij hanteren geen borg bij de verhuur van een springkussen in Melsele. De leukste springkussens in Zeeland huur je in Melsele. Gratis levering en altijd een top service. Lees ook onze Google recensies online

Huur een springkasteel in Melsele

Wil je kinderen op en top vermaken met een springkasteel in Melsele? Bijvoorbeeld tijdens een kinderfeest, communie, verjaardag of tijdens een groot evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een leuk assortiment aan springkastelen die in Melsele geleverd kunnen worden, maak je jouw feest of evenement voor kinderen onvergetelijk.

Meer weten over de opties of de kosten van het huren van een springkasteel in Melsele? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig huren en geen gedoe 🙂

Een springkasteel is één van de meest gemakkelijke manieren om kinderen mee te vermaken.
Wil je kinderen een onvergetelijke dag geven op uw evenement of kleinschaliger feestje?
Dan werkt een prachtig springkasteel hier dus zeker aan mee!

Wil je een springkasteel voor een bepaalde datum of periode in Melsele huren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zo houden wij het reserveren en afspreken simpel en duidelijk. Contact opnemen kan via email, telefoon of whatsapp.
Vooraf maken we een afspraak en reserveren we de gewenste huurperiode in de agenda. Dit geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast! Ook vragen wij geen borg bij het huren van een springkasteel. Geen lastige contracten of kleine lettertjes.

Een gehuurd springkasteel wordt altijd door ons geleverd en opgehaald op locatie. Zelf ophalen van een springkasteel is helaas niet mogelijk. Dit omdat wij graag de controle uitvoeren op een correcte plaatsing en veiligheid voor de kinderen.
Springkussen Melsele en omgeving voor de leukste springkastelen in de buurt! (bekijk het aanbod hieronder)

Springkussen Hulst huren

Voor iedereen wat wils..

Interactieve spellen

Maak je feest compleet met interactieve spellen. Een mix van licht- en geluid samengevoegd tot meerdere spellen. Zo speel je bijvoorbeeld memory of een race tegen de klok. Speel met 1 of meerdere personen en daag de tegenstander uit.
De interactieve spellen zijn populair en nieuw in ons assortiment. De verlichte knoppen zijn aanraakgevoelig maar ook geschikt om te gebruiken met een voetbal, nerfgame of softbal.

Zo hebben wij een interactieve muur, interactieve tafel en een nerf-game set. Dit is sinds 2022 nieuw in ons assortiment en erg leuk om te gebruiken tijdens een kinderfeestje!

Springkasteel Melsele

Back to Top
Product has been added to your cart