Zoeken

Gratis annuleren

Geen borg

Altijd overdekt

Contact opnemen?

MC-Productions
Stanleystraat 95
4562 AV Hulst

info@mc-productions.nl
TEL: 06 124 733 52

De leukste springkastelen in Stekene

De leukste springkastelen voor een communiefeestje, verjaardagsfeestje of kinderfeestje huur je bij ons! Wij hebben diverse springkastelen in de verhuur met leuke thema’s. Sommige springkastelen hebben een glijbaan en alle springkastelen zijn overdekt. Dat is ideaal voor het slechte weer of de felle zon! Het huren van een springkasteel gaat eenvoudig via deze website. Kies een product uit de verhuurlijst en reserveer het online. Je reservering is altijd vrijblijvend en je zit nergens aan vast! Wij zullen ten alle tijden contact met je opnemen om de verdere afspraken door te nemen.

Springkasteel Brandweer

Waan je een echte brandweerman op dit kleurrijke springkasteel.
Geen vlammenzee is te heet voor de echte springer!
Een leuke extra is de glijbaan aan de voorkant van het springkussen.

Heb je binnenkort iets te vieren of organiseer je een leuk buurtfeest?
Wij hebben leuke springkastelen in de verhuur. Zo hebben we het jungle springkussen dat erg compact is en vrijwel in iedere tuin te plaatsen is. Wil je iets groters met glijbaan? Dan is het springkasteel brandweer echt iets voor jou! Dit springkussen is rood met blauw en heeft een leuke glijbaan aan de voorkant.
Sinds kort hebben wij een leuk springkussen toegevoegd aan ons assortiment. Dit springkussen is geheel op maat gemaakt en wij zijn de enige in Nederland die beschikken over dit bijzondere exemplaar. Uiteraard is dit springkussen gekeurd en voldoet aan alle richtlijnen. Het springkussen prinses is DE eye catcher voor een communiefeest of verjaardagsfeestje. Met een, niet al te hoge, glijbaan aan de voorkant geven wij 100% speelgarantie!

Springkasteel Prinses

Dit opvallende springkussen is speciaal ontworpen voor ons en uniek in Nederland en Belgie. Het kleurgebruik paars en roze maakt dit kussen erg opvallend. De binnenkant heeft een leuke print met een echt kasteel.
Als kers op de taart heeft dit springkasteel een (niet al te hoge) glijbaan die aan de voorkant stopt. Veilig en betrouwbaar!

Het reserveren van een springkussen gaat eenvoudig via deze website. Kijk op de pagina “verhuur” voor het complete aanbod en vul je lijstje met de gewenste producten. Maak vervolgens je reservering compleet door een datum en tijdstip te selecteren.
Na ontvangst van je aanvraag nemen wij altijd nog even contact met je op. Je zit nog nergens aan vast!

Springkasteel Jungle

Dit opvallende springkussen is een echte blikvanger op ieder feest. Of het nu gaat om een kinderfeest of verjaardag. Kinderen genieten op dit compacte kussen. Doordat het springkussen overdekt is, is het prima te gebruiken bij wisselvallig weer.
Back to Top
Product has been added to your cart