Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

prinsessen springkussen

Prinsessen springkussen

Huur een prinsessen springkussen voor in de tuin of op de oprit. Past vrijwel altijd door zijn compacte afmetingen. Prinsessen springkussen huren doe je in Hulst bij MC-Productions verhuur. Wij verhuren meerdere springkussens, springkastelen in de regio. Tegen scherpe lage tarieven zijn wij vaak de goedkoopste in de buurt. Alle springkussens worden altijd op locatie geleverd en weer opgehaald. Je hoeft dus zelf niks te doen. Dit prinsessen springkasteel is ideaal voor een kinderfeestje of bruiloft. Dit prinsessen springkussen huren voor je feestje? Neem contact met ons op!

Laat een recensie achter op Google

Lees natuurlijk ook de ervaringen (altijd positief) op Google en Facebook. Wij denken graag met je mee over het huren van een klein springkussen. Wij bieden ook een leuk jungle springkussen aan of denk eens aan een leuk brandweer springkussen. Huur goedkoop een leuk springkussen voor de kids voor urenlang springplezier!

Het unieke prinsessen springkussen..

Waag je als een echte prinses op dit opvallende springkussen. De grote kroon bovenaan op de boog van het kussen geeft duidelijk de status aan van dit springkussen. Een echt prinsessenkasteel met glijbaan! Leuke opvallende prints maakt dit kussen uniek!

Dit nieuwe springkasteel is uniek in Nederland en Belgie. Er is er slechts 1 van gemaakt en wij hebben deze in bezit. Voor slechts 105 euro per dag ligt deze al in de tuin of op de oprit! Hoe leuk is dat?
Een (niet al te hoge) glijbaan maakt het springkussen helemaal geweldig. Wanneer reserveer jij ‘m?

4 x 4 meter

8 – 10 kinderen

Overdekt

Wil je dit springkussen huren voor je feestje? Klik dan op de productpagina (klik hier). Wens je meer informatie te ontvangen of wil je zeker weten of het wel bij je in de tuin past? Neem dan contact op via het contactformulier.

Prinsessen springkussen huren

Back to Top
Product has been added to your cart