MC-Productions Springkussens, Licht & Geluid

The Ultimate Lasershow

De eye catcher van het evenement

Laser Rental Lasershow huren

Lasershow huren in Nederland en België? Wij verzorgen lasershows op locatie door heel Nederland en Belgie. Krachtige lasershows voor evenementen.
Lasershow boeken bij Laser Rental Lasershows

Laser Rental

Laser Rental The Ultimate Lasershow huren voor krachtige lasershows op locatie voor evenementen en grote feesten. Wij beschikken over meerdere laser units met een hoge output.

Professionele Lasershow

Maak je evenement nog spectaculairder met een lasershow als toevoeging. Wij leveren lasershows op locatie voor klein en middelgrote evenementen. Voor een uitgebreid overzicht van ons aanbod verwijzen wij je graag door naar onze aparte pagina voor lasershows: www.laserrental.nl (klik hier)

Onze apparatuur

Wij beschikken over meerdere krachtige laser units in full color waardoor wij gekleurde laserstralen kunnen laten dansen door de ruimte. De laser units zijn Klasse 4 units en worden altijd bediend door een ervaren laserist. Zo houden wij altijd rekening met de opstelling en publiek.

Logo projectie

Een opening of onthulling van een bedrijf of product nog mooier aankleden met een logo dat geprojecteerd wordt op een muur of compleet gebouw? Dat is anno nu een unieke aanvulling!
Doordat onze projectoren ook animaties kunnen projecteren zijn deze zeer goed inzetbaar voor dit soort toepassingen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of huldigingen.

Foto's

Tarieven

Lasershows op locatie is maatwerk en vraagt een goede voorbereiding. Zo bespreken wij graag de opstelling, afmetingen van de ruimte en stroomvoorziening. De prijzen hiervoor variëren per aanvraag en per evenement is dit wisselend omdat wij afhankelijk zijn van verschillende factoren.
Uiteraard hanteren wij basisprijzen voor shows met een bepaald aantal laser projectoren.
Vraag zeker naar de mogelijkheden voor jouw evenement en wij helpen je graag!

Social media..

Krachtige lasershow huren in Nederland

Laser Rental Lasershow Huren Zeeland Nederland Hulst, Lasershow huren tegen gunstige tarieven. Wij leveren eye catching lasershows op locatie. Geen dry hire maar altijd inclusief bediening. Krachtige laser units voor evenementen en feesten. Klein of groot schalig. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw feest.

Eye Catching Lasershow Huren Zeeland

Wij leveren lasershows op locatie met onze klasse 4 laser units. Geheel op maat zijn ook muziekshows mogelijk evenals logo projectie. Lasershows worden op locatie gegeven. Alles opgebouwd en veilig afgesteld volgens de normen. Veiligheid is bij ons belangrijk en dat houden wij hoog. Lasershows op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Laser Rental Lasershow Nederland en België

Lasershow België boeken. Professionele lasershow huren voor evenementen.

0