Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

Klein springkussen huren

Klein springkussen huren

Huur een klein springkussen voor in de tuin of op de oprit. Past vrijwel altijd door zijn compacte afmetingen. Klein springkussen huren doe je in Hulst bij MC-Productions verhuur. Wij verhuren meerdere springkussens, springkastelen in de regio. Tegen scherpe lage tarieven zijn wij vaak de goedkoopste in de buurt. Alle springkussens worden altijd op locatie geleverd en weer opgehaald. Je hoeft dus zelf niks te doen. Dit compact kleine springkasteel is ideaal voor een kinderfeestje of bruiloft. Dit kleine springkussen huren voor je feestje? Neem contact met ons op!

Laat een recensie achter op Google

Lees natuurlijk ook de ervaringen (altijd positief) op Google en Facebook. Wij denken graag met je mee over het huren van een klein springkussen. Wij bieden ook een leuk prinsessen springkussen aan of denk eens aan een leuk brandweer springkussen. Huur goedkoop een leuk springkussen voor de kids voor urenlang springplezier!

Compact en past altijd!

Een springkussen voor in de tuin of op de oprit huren? Wij verhuren een compact springkussen van slechts 3 op 4 meter.
Dit past vrijwel in de meeste tuinen en op de oprit. Wij komen het leveren en ophalen op locatie. Je hoeft dus zelf niks te doen!
Daarnaast geven wij slecht weer garantie. Dat wil zeggen dat je de reservering ten alle tijden kan annuleren zonder daarvoor te moeten betalen. Graag ontvangen wij tijdig een berichtje zodat wij het springkussen eventueel nog opnieuw kunnen inzetten.

Dit jungle springkasteel is onze topper in ons aanbod. Doordat alle kanten dicht zijn en het beschikt over een afdak, is het ideaal te gebruiken tijdens wisselvallig weer. Maar ook beschermt het de kinderen tegen de felle zon! Het springkussen wordt opgeblazen met 1 blower aan de achterkant waardoor het niet in de weg staat.
In sommige gevallen past dit springkussen zelfs binnen, hiervoor heb je een hoogte nodig van minimaal 3 meter hoog!

Wil je dit springkussen huren voor je feestje? Klik dan op de productpagina (klik hier). Wens je meer informatie te ontvangen of wil je zeker weten of het wel bij je in de tuin past? Neem dan contact op via het contactformulier.

Klein springkussen huren

Huur een compact klein springkussen, springkasteel

Back to Top
Product has been added to your cart