Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

Interactieve spellen

Reactiespellen

Deze nieuwe spellen zijn leuk voor kinderfeestjes, schoolfeesten en bedrijfsfeesten. Ook op verjaardagen doen deze spellen het erg goed!

Druk zo snel mogelijk op de verlichte knoppen en win!

Gratis annuleren..

Slecht weer? Geen probleem. Al onze springkussens zijn overdekt.
Indien je toch je feestje wil annuleren of verplaatsen, kost je dat niks!

Geen borg..

Bij ons betaal je geen borg zodra je een product huurt. Graag zien wij de betaling voldaan bij afleveren van het product. Wil je achteraf een factuur en dan pas betalen? Dat kan ook!

Interactieve spellen

Verhuur interactieve spellen voor verjaardag, communie, bruiloft of bedrijfsfeest. Leuke interactieve reactiespellen te huur in Hulst Zeeland. Een compleet aanbod interactieve muur, interactieve tafel of interactief springkussen. Nu IPS systems huren in Zeeland. Huur een interactief spel in je buurt en doe een race tegen de klok of speel memory. De verlichte knoppen met geluiden maken de belevenis optimaal! Lijkt het je iets? Vraag zeker naar de mogelijkheden voor jouw feest of evenement!

De interactieve tafel zorgt voor een leuke belevenis en is ideaal geschikt voor kinderfeestjes. Speel met 2 personen of meer. Wil je nog meer spanning? Huur dan de interactieve muur of het interactief NERF game spel en schiet op elkaar. Een soort lasergame thuis! Uniek en nieuw in het aanbod.

Laat een leuke recensie achter op Google of bekijk de reeds geplaatste recensies van klanten. Wil je ook een positieve recensie achterlaten voor ons?

Back to Top
Product has been added to your cart