MC-Productions Springkussens, Licht & Geluid

Informatie

Over ons

MC-Productions is een kleine onderneming die zo’n 18 jaar geleden ontstaan is. Officieel opgericht in 2011 met als hoofddienst; DJ-acts en het verzorgen van drive-in-shows. Met vele succesvolle jaren achter de rug, gaat onze aandacht nu vooral uit naar de verhuur van springkussens, apparatuur en benodigdheden voor feesten en partijen. Kleine verhuur met gunstige prijzen!

Diensten

Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw feest. Helaas kunt u bij ons niet meer terecht voor het inhuren van DJ’s en shows, maar wel voor losse DJ Gear, geluidsapparatuur (speakers), discoverlichting en microfoons. Sinds 2019 hebben wij het assortiment uitgebreid met enkele springkussens. Zo kunt u een verjaardagsfeest of kinderfeest compleet maken met urenlang springplezier voor de kleintjes

Opbouwen / Afbreken / Leveren / Ophalen

Wanneer je bij ons een springkussen huurt komen wij dit ALTIJD op locatie bezorgen, installeren en springklaar maken!
Wij nemen altijd de benodigdheden mee inclusief een lange stroomkabel (geen meerprijs)

Zelf afhalen en terugbrengen

Wanneer je bij ons apparatuur huurt is het mogelijk om deze bij ons op te halen in Hulst en weer terug te brengen na afloop

Hoe gaat het reserveren?

Om het reserveren van materialen zo makkelijk mogelijk te maken, regelen wij zoveel mogelijk online.
Dit gaat snel en overzichtelijk via deze website. Alle artikelen zijn snel te vinden middels de verhuur pagina.
Bij alle artikelen staan beschrijvingen en product afbeeldingen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

– selecteer een product dat je graag zou willen huren en zet deze op je lijstje
– wanneer je lijstje compleet is ga je naar ‘reserveren’
– vul hier je gegevens in en selecteer een gewenste huurdatum en tijdstip
– je reservering komt bij ons binnen zodra je deze hebt verzonden
– wij nemen binnen 48 uur contact met je o

Prijzen en betalen

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.
De betaling van de reservering zien wij graag contant bij leveren/ophaal van de producten. Indien je graag een factuur wenst te ontvangen kan je dit aangeven bij het maken van je reservering of in een los bericht per mail of whatsapp

Ongevallen en opmerkingen

Wanneer je een springkussen huurt ben je zelf verantwoordelijk voor toezicht en omgang van het springkussen tijdens de huurperiode. Heb je tijdens de huur van een product een vraag of opmerking? Dan horen wij dit graag zo snel mogelijk.
Samen kijken we naar een goede oplossing!

Gebruik van een springkussen

Het is verboden om een gehuurd springkussen te betreden met schoenen of slippers. Het gebruik van eten en drinken op het springkussen is tevens niet toegestaan.
Wij begrijpen dat het vieren van een feestje heel uitbundig kan plaatsvinden met confetti, maar gebruik dit niet in of rond het springkussen. Dit geeft vlekken op het materiaal dat niet tot nauwelijks te verwijderen is! Schade door gebruik van confetti in of rond het springkussen zullen wij altijd verhalen op de huurder

Support en technische ondersteuning

Naast de verhuur van apparatuur en attracties, zijn wij ook inzetbaar voor technische ondersteuning tijdens feesten of evenementen. De jarenlange ervaring binnen de licht- en geluidstechniek biedt de mogelijkheid om deze kennis te gebruiken waar extra handjes ontbreken.
Wil je meer informatie ontvangen over de kennis en inzetbaarheid? Neem dan contact op via info@mc-productions.nl
Werkgebied

Wij zijn actief in heel Zeeuws-Vlaanderen maar ook het Waasland. Binnen de Gemeente Hulst is levering en ophaal geheel gratis en daarbuiten rekenen we een kleine meerprijs. Heb je en speciaal verzoek buiten de regio? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Werkgebied

Wij zijn actief in heel Zeeuws-Vlaanderen maar ook het Waasland. Binnen de Gemeente Hulst is levering en ophaal geheel gratis en daarbuiten rekenen we een kleine meerprijs. Heb je en speciaal verzoek buiten de regio? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Neem een kijkje..

Social media..

informatie mc productions verhuur hulst

Informatie over MC-Productions Verhuur in Hulst kun je terugvinden op deze website. Lees meer over onze diensten en producten. Huur een leuk springkussen voor een feestje of zoek je nog extra handjes voor event support of technische ondersteuning? Contacteer ons via de website, telefoon of email.

MC Productions verhuurbedrijf in Hulst

Al onze springkussens zijn gekeurd en voldoen aan de Europese richtlijnen. Uiteraard is toezicht bij het gebruik van een luchtkussen verplicht en het gebruik van een springkasteel geheel op eigen risico. Bezorg de kinderen een fantastische dag en huur een luchtkussen voor een dag voor springplezier. Volg ons op Facebook en Instagram voor d actuele gebeurtenissen en blijf op de hoogte van leuke acties!
Huur jij ook een leuk springkussen in Hulst en omstreken voor een scherpe prijs? Bekijk het volledige aanbod hier op de website of bel / mail ons op de bekende nummers. Wij reageren altijd binnen 48 uur en maken jouw reservering graag compleet. Je zit overigens nergens aan vast want reserveren van een springkussen is geheel gratis. Wij hanteren geen borg of annuleringskosten en geven zelfs mooi-weer garantie. Dat wil zeggen wanneer het slecht weer is, wij altijd contact met je opnemen of de verhuur nog door kan gaan. Het plaatsvinden van een leuk feest staat bij ons centraal en denken altijd met je mee. De springkussens zijn schoon en netjes verzorgd en zullen altijd gecontroleerd worden na opbouw. De springkussens worden altijd verhuurd inclusief onderzeil, stroomkabels en verankering. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want wij doen al het werk voor je. En dat is erg fijn! 

Springkussen verhuur bedrijf Hulst

De springkussens met glijbaan zijn erg in trek en bieden een nog leukere speel ervaring. Tevens zijn de springkastelen overdekt en geeft een bescherming voor felle zon of kleine regenbuien. Zo blijft het spelen leuk voor iedereen. De kussens hebben leuke opvallende printen en kleuren en hebben verschillende thema’s. Of je nu gaat voor een prinsessen springkussen of brandweer springkussen. Het kan allemaal! Ook een klein compact springkussen te huur! Huur op tijd je springkasteel bij MC-Productions in Hulst en voorkom teleurstellingen. Vastleggen kost niks en wij hanteren geen borg bij de verhuur van een springkussen in Hulst. De leukste springkussens in Zeeland huur je in Hulst. Gratis levering en altijd een top service. Lees ook onze Google recensies online

0