Prijs opgave lijst

Bel ons: 06 124 733 52

Gratis annuleren bij slecht weer! 🌦️

  • Home
  • Springkussen Hulst

Springkussen Hulst

Springkussen in Hulst huren?

Organiseer je binnenkort een feest zoals een verjaardag, bruiloft, communie of buurtfeest? Dan hebben wij wellicht een leuke aanvulling voor je. Wij verhuren springkussens in leuke thema’s. Vanaf €60 euro heb jij al een springkussen voor je deur of in je tuin. Al onze springkussens zijn overdekt en dat is ideaal voor wisselvallig weer of de felle zon. De materialen worden altijd schoongemaakt bij iedere verhuur en zijn gekeurd volgens de normen.
Wij zijn gevestigd in Hulst en actief in heel Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 15 jaar zijn wij actief bezig in het verhuren van producten.

De leukste springkastelen..

Goedkoop en gratis levering binnen de Gemeente Hulst.

✔️ inclusief onderzeil
✔️ inclusief stroomkabel
✔️ inclusief blower
✔️ geleverd en opgehaald

⛅ 100% gratis annuleren bij slecht weer
* wij hanteren geen borg bij het huren

Hulst Vestingstad

Een klein stadje in het oosten van Zeeuws-Vlaanderen.. het heeft de naam Hulst. Deze plaats heeft leuke historische kenmerken. Zo heeft het de mooiste basiliek van Nederland en is de stad omringd door stadswallen (vesting). Breng een bezoekje aan het museum of pak een terrasje op de markt van Hulst.
Ook zijn er tal van horeca gelegenheden waar je een feest kunt geven. Vul je feest aan met producten uit ons verhuuraanbod en maak je feest compleet.
Doordat wij bekend zijn in Hulst, weten wij je goed te helpen met hetgeen wat je zoekt. Stuur een berichtje naar: info@mc-productions.nl voor meer info.

Geluidsapparatuur nodig?..

Goedkoop en gratis levering binnen de Gemeente Hulst.

✔️ inclusief stroomkabels
✔️ inclusief uitleg
✔️ geleverd en opgehaald

Alle apparatuur wordt goed onderhouden en schoongemaakt.
Je huurt al een geluidsbox vanaf €25 euro.

Springkussen Hulst huren. Springkussenverhuur in Hulst. Springkasteel huren in Hulst. Springkussen verhuur Hulst. Springkussen huur Hulst.