Search

✔️ Gratis annuleren 🌦️ Slecht weer garantie

flamingo springkussen

Flamingo springkussen

Huur een prinsessen springkussen voor in de tuin of op de oprit. Past vrijwel altijd door zijn compacte afmetingen. Flamingo springkussen huren doe je in Hulst bij MC-Productions verhuur. Wij verhuren meerdere springkussens, springkastelen in de regio. Tegen scherpe lage tarieven zijn wij vaak de goedkoopste in de buurt. Alle springkussens worden altijd op locatie geleverd en weer opgehaald. Je hoeft dus zelf niks te doen. Dit flamingo springkasteel is ideaal voor een kinderfeestje of bruiloft. Dit prinsessen springkussen huren voor je feestje? Neem contact met ons op!

Laat een recensie achter op Google

Lees natuurlijk ook de ervaringen (altijd positief) op Google en Facebook. Wij denken graag met je mee over het huren van een klein springkussen. Wij bieden ook een leuk jungle springkussen aan of denk eens aan een leuk brandweer springkussen. Huur goedkoop een leuk springkussen voor de kids voor urenlang springplezier!

Ferry de roze flamingo springkussen 🦩

Opvallend roze met glijbaan in een compact formaat. Dat is het nieuwe flamingo springkussen dat sinds kort aan ons aanbod is toegevoegd. Dit kleine springkussen is perfect geschikt voor 4 tot 5 kinderen tegelijk en heeft een leuke glijbaan.
De roze flamingo’s bovenop het springkussen maakt deze attractie erg geliefd bij zowel jongens als meisjes.
Wij noemen dit springkussen Ferry vanwege de kleur van de flamingo’s en het gelijknamige feestnummer 🙂

Wanneer je kiest voor dit leuke springkussen komen wij dit altijd leveren op locatie en zetten het ook voor je neer. We nemen ook een lange stroomkabel mee mocht het nodig zijn. Dit kost niks extra!
Indien het slecht weer wordt, is annuleren geheel gratis en daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een kussen.

Dit luchtkussen is prima geschikt voor kleine kinderen doordat de glijbaan niet hoog is en deze in een bocht loopt. 
Het springkussen is aan alle kanten afgeschermd waardoor er niemand uit kan vallen. De enige toegang is aan de voorkant.

3,5 x 3,5 meter

4 – 5 kinderen

Glijbaan

Wil je dit springkussen huren voor je feestje? Klik dan op de productpagina (klik hier). Wens je meer informatie te ontvangen of wil je zeker weten of het wel bij je in de tuin past? Neem dan contact op via het contactformulier.

Prinsessen springkussen huren

Back to Top
Product has been added to your cart