MC-Productions Springkussens, Licht & Geluid

Flamingo springkussen huren

Opvallend roze met glijbaan in een compact formaat. Dat is het nieuwe flamingo springkussen dat sinds kort aan ons aanbod is toegevoegd. Dit kleine springkussen is perfect geschikt voor 4 tot 5 kinderen tegelijk en heeft een leuke glijbaan.

De roze flamingo’s bovenop het springkussen maakt deze attractie erg geliefd bij zowel jongens als meisjes. Wij noemen dit springkussen Ferry vanwege de kleur van de flamingo’s en het gelijknamige feestnummer 🙂

Huur dit leuke flamingo springkasteel voor je feestje. Van verjaardag tot bruiloft. Dit mooie springkussen met thema flamingo is nu te huur voor een lage prijs. Springkasteel huren in Hulst en ook daarbuiten. Neem contact op.

Springkasteel huren met thema flamingo

Wanneer je kiest voor dit leuke springkussen komen wij dit altijd leveren op locatie en zetten het ook voor je neer. We nemen ook een lange stroomkabel mee mocht het nodig zijn. Dit kost niks extra!
Indien het slecht weer wordt, is annuleren geheel gratis en daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een kussen.

Dit luchtkussen is prima geschikt voor kleine kinderen doordat de glijbaan niet hoog is en deze in een bocht loopt. Het springkussen is aan alle kanten afgeschermd waardoor er niemand uit kan vallen. De enige toegang is aan de voorkant.

Eenvoudig huren, geen borg en gratis annuleren!

Kinderen een onvergetelijke dag geven op je evenement of kleinschaliger feestje?
Dan werkt een prachtig springkussen hier dus zeker aan mee!

De luchtkussens die wij aanbieden zijn overdekt en sommige hebben een glijbaan.
Per product staat een omschrijving en het aantal gebruikers waarvoor het geschikt is.

Vul je lijstje aan met een geluidsbox of discolamp om je feest nog completer te maken!

Reserveren

All-in service

Wanneer je een springkussen voor een bepaalde datum of periode in Hulst huurt nemen wij alles voor je mee. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

– Springkussen
– Onderzeil
– Blower
– Verankeringsmateriaal
– Stroomkabel (max 35 meter)

* levering en ophaal op locatie is altijd ingebregepen

 

Zo houden wij het reserveren en afspreken simpel en duidelijk.
Contact opnemen kan via email, telefoon of whatsapp.
Vooraf maken we een afspraak en reserveren we de gewenste huurperiode in de agenda. Een reservering is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast! Ook vragen wij geen borg bij het huren van een springkasteel. Geen lastige contracten of kleine lettertjes.

Een gehuurd springkussen wordt altijd door ons geleverd en opgehaald op locatie. Zelf ophalen van een springkussen is helaas niet mogelijk. Dit omdat wij graag de controle uitvoeren op een correcte plaatsing en veiligheid voor de kinderen.
Springkussen Hulst en omgeving voor de leukste springkastelen in de buurt!

Specificaties

Reserveren

Onze springkussens

Social media..

Vrachtwagen springkussen huren. Springkasteel vrachtwagen te huur

Huur en leuk mooi vrachtwagen springkussen in Hulst voor goedkope tarieven en gratis levering. Ook levering in Terneuzen en Oostburg mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over verschillende springkastelen. De leukste vrachtwagen springkastelen met glijbaan huur je bij MC-Productions Verhuur in Hulst. Met meer dan 17 jaar ervaring in de entertainmentbranche helpen wij je graag! Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest of communie. Een leuk springkussen of interactief tafelspel mag natuurlijk niet ontbreken. Interactieve spellen zijn nieuw in het assortiment en erg leuk om te gebruiken tijdens een feest of evenement. Interactieve game IPS spellen zijn te huur in Hulst.
Wij zijn actief door heel Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen in Belgie. Met een leuk aanbod compacte springkussens leg je al een springkussen in de tuin vanaf 60 euro. Met gratis levering binnen de Gemeente Hulst hebben wij vast wel een leuk passend voorstel voor jou! Aarzel niet om contact met ons op te nemen want wij helpen je uiteraard graag met de zoektocht naar een leuke attractie voor de kids. 

Springkussen vrachtwagen huren. Springkasteel vrachtwagen. Vrachtauto springkussen. Brandweerauto springkussen.

Al onze springkussens zijn gekeurd en voldoen aan de Europese richtlijnen. Uiteraard is toezicht bij het gebruik van een luchtkussen verplicht en het gebruik van een springkasteel geheel op eigen risico. Bezorg de kinderen een fantastische dag en huur een luchtkussen voor een dag voor springplezier. Volg ons op Facebook en Instagram voor d actuele gebeurtenissen en blijf op de hoogte van leuke acties!
Huur jij ook een leuk springkussen in Hulst en omstreken voor een scherpe prijs? Bekijk het volledige aanbod hier op de website of bel / mail ons op de bekende nummers. Wij reageren altijd binnen 48 uur en maken jouw reservering graag compleet. Je zit overigens nergens aan vast want reserveren van een springkussen is geheel gratis. Wij hanteren geen borg of annuleringskosten en geven zelfs mooi-weer garantie. Dat wil zeggen wanneer het slecht weer is, wij altijd contact met je opnemen of de verhuur nog door kan gaan. Het plaatsvinden van een leuk feest staat bij ons centraal en denken altijd met je mee. De springkussens zijn schoon en netjes verzorgd en zullen altijd gecontroleerd worden na opbouw. De springkussens worden altijd verhuurd inclusief onderzeil, stroomkabels en verankering. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want wij doen al het werk voor je. En dat is erg fijn! 

0