MC-Productions Springkussens, Licht & Geluid

event support zeeland

Event support Zeeland waar extra handjes nodig zijn. Technische ondersteuning voor jouw evenement of feest. Van opbouw tot afbraak. Load-in naar Load-out. Wij beschikken over VCA, eigen vervoer en PBM’s die noodzakelijk zijn.

Waar extra handjes nodig zijn..

Naast de verhuur van apparatuur en springkussens is het ook mogelijk om ondersteuning voor je evenement in te huren.
Daar waar handjes te kort komen springen wij graag bij! Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de licht- en geluidstechniek zijn wij allround inzetbaar. Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden met je.

Ieder evenement of show heeft de nodige voorbereiding nodig. Maar natuurlijk ook het werk voor, tijdens en na de show kan niet ontbreken.

Of het nu gaat om de opbouw van geluidssystemen, licht of video installaties. Of juist een afbouwklus video, licht, geluid, fx…. Wij hanteren een dagprijs of uurprijs in overleg.

Duidelijke afspraken

Een goede aanpak met duidelijke afspraken is ons motto. Vooraf bespreken wij graag de mogelijkheden en inzetbaarheid. Van load in tot load out, stage management of het nodige ‘prikwerk’ tijdens een show is geen probleem.

Wij beschikken over:
– VCA certificering
– Eigen vervoer
– Basis PBM’s
– Ervaring

Werkgebied

Doordat shows en evenementen overal plaatsvinden is het werkgebied dan ook heel breed en beperkt zich niet alleen tot Nederland. Vraag zeker naar de mogelijkheden voor jouw productie 😉

Event support

Om te weten

Event support zeeland. Technische ondersteuning evenement

Huur en leuk mooi springkussen in Hulst voor goedkope tarieven en gratis levering. Ook levering in Terneuzen en Oostburg mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over verschillende springkastelen. De leukste springkastelen met of zonder glijbaan huur je bij MC-Productions Verhuur in Hulst. Met meer dan 17 jaar ervaring in de entertainmentbranche helpen wij je graag! Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest of communie. Een leuk springkussen of interactief tafelspel mag natuurlijk niet ontbreken. Interactieve spellen zijn nieuw in het assortiment en erg leuk om te gebruiken tijdens een feest of evenement. Interactieve game IPS spellen zijn te huur in Hulst.
Wij zijn actief door heel Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen in Belgie. Met een leuk aanbod compacte springkussens leg je al een springkussen in de tuin vanaf 60 euro. Met gratis levering binnen de Gemeente Hulst hebben wij vast wel een leuk passend voorstel voor jou! Aarzel niet om contact met ons op te nemen want wij helpen je uiteraard graag met de zoektocht naar een leuke attractie voor de kids. 

Technische ondersteuning event. Technical support. Event support zeeland. Event support hulst, terneuzen.

Al onze springkussens zijn gekeurd en voldoen aan de Europese richtlijnen. Uiteraard is toezicht bij het gebruik van een luchtkussen verplicht en het gebruik van een springkasteel geheel op eigen risico. Bezorg de kinderen een fantastische dag en huur een luchtkussen voor een dag voor springplezier. Volg ons op Facebook en Instagram voor d actuele gebeurtenissen en blijf op de hoogte van leuke acties!
Huur jij ook een leuk springkussen in Hulst en omstreken voor een scherpe prijs? Bekijk het volledige aanbod hier op de website of bel / mail ons op de bekende nummers. Wij reageren altijd binnen 48 uur en maken jouw reservering graag compleet. Je zit overigens nergens aan vast want reserveren van een springkussen is geheel gratis. Wij hanteren geen borg of annuleringskosten en geven zelfs mooi-weer garantie. Dat wil zeggen wanneer het slecht weer is, wij altijd contact met je opnemen of de verhuur nog door kan gaan. Het plaatsvinden van een leuk feest staat bij ons centraal en denken altijd met je mee. De springkussens zijn schoon en netjes verzorgd en zullen altijd gecontroleerd worden na opbouw. De springkussens worden altijd verhuurd inclusief onderzeil, stroomkabels en verankering. Je hoeft hier zelf niks voor te doen want wij doen al het werk voor je. En dat is erg fijn! 

0